Crna Gora: Otvoren konkurs Telenor fondacije

Podgorica, 16. novembar 20106. – Telenor fondacija podržava projekte koji na najbolji način prate temu “ Uključi se digitalno “ i imaju cilj da doprinesu unapređenju života u lokalnim zajednicama Crne Gore.

Internet omogućava zajednicama da dosegnu milione ljudi svojim uslugama i aplikacijama koje njihov život mogu učiniti boljim; od zabave do otvaranja novih vidika kroz obrazovanje, od finansijskih usluga pa sve do mobilne zdravstvene zaštite.

Prijave se vrše do 15.12.2016. do 17h.

Prijave na konkurs i sva prateća dokumentacija za konkurs Telenor fondacije se šalju isključivo elektronskim putem na adresu: fondacija@telenor.me. Uz potrebne obrasce, obavezno je dostaviti potvrdu o registraciji organizacije.

Naknadno primljene aplikacije neće biti razmatrane.

Sve organizacije će dobiti povratnu informaciju o rezultatima konkursa krajem decembra 2016. godine.

Najbolji projekti koje će Telenor fondacija podržati treba da su posvećeni osnaživanju mladih, njihovoj edukaciji i usavršavanju znanja i veština u digitalnoj zajednici, kao i da budu realizovani na teritoriji Crne Gore.

Projekti treba da ponude inovativna i održiva rešenja, koja omogućavaju korišćenje prednosti pristupa internetu za unapređenje zajednice i svakodnevnog života.

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…