1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. Coca-Cola “Career from the bottle“ program

Coca-Cola “Career from the bottle“ program

Coca-Cola Hellenic Srbija otvorila je konkurs za dvogodišnji „Career from the bottle“ program, u okviru kog zapošljava mlade i ambiciozne ljude i nudi im jedinstvenu priliku da postanu uspešni menadžeri.

Program je namenjen studentima (sa maksimalno pet preostalih ispita),  diplomcima koji tragaju za poslom, ali i onima koji imaju do dve godine radnog iskustva.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za rad u četiri sektora: komercijalni (marketing i prodaja), finansijski, lanac snabdevanja (proizvodnja i logistika) i ljudski resursi. Prijava se obavlja na internet stranici www.careerfromthebottle.com, a proces selekcije se odvija u nekoliko faza: prijava, onlajn testiranje, telefonski intervju, procena veština i kompetencija i intervju.

Kandidati se mogu prijaviti do 25. januara 2016. godine, a oni koji budu izabrani počeće svoju karijeru u kompaniji početkom marta 2016. godine.

“Kao kompanija koja se razvija zahvaljujući posvećenosti svojih zaposlenih i koja je prvi izbor studenata prema Serbia Youth Voice istraživanju, uvek idemo korak dalje i pokrećemo novi program kojim želimo da zaposlimo talentovane mlade ljude  i pružimo im priliku da maksimalno razviju svoje potencijale. Cilj nam je da doprinesemo njihovom profesionalnom razvoju i izgradimo buduće uspešne lidere koji će voditi dalji napredak kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija” izjavila je Dragana Koruga Ristić, direktor sektora ljudskih resursa, u ime kompanije.

Tokom dve godine rada u kompaniji, odabrani kandidati će primati kompetivnu platu i imaće priliku da se usavršavaju na odabranoj poziciji, ali i na dodatnim projektima koji su od strateškog značaja za kompaniju. Svoje znanja, posvećenost i talenat učesnici programa će moći da pokažu prilikom vođenja tima i realizacije internacionalnog zadatka. Na kraju programa utvrđuje se uspeh svih učesnika na nivou top menadžmenta kompanije, gde se donose odluke o narednim koracima u Coca-Cola Hellenic sistemu.

Dodatne informacije o Career from the bottle programu možete pronaći ovde.

Izvor: Studentski život

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…