1. Početna
  2. Civilno društvo
  3. CANSEE objavljuje javni poziv za učešće na LEADER projektu Srbija 2018

CANSEE objavljuje javni poziv za učešće na LEADER projektu Srbija 2018

CANSEE LEADER projekat Srbija 2018

Beograd, 14. mart 2018. – CANSEE Kanadsko-srpsko poslovno udruženje objavljuje javni poziv za učešće na poslovnom edukativnom LEADER projektu Srbija 2018.

LEADER projekat će se održati u Beogradu od 7. do 18. maja 2018. godine, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Broj slobodnih mesta za pohađanje besplatnog LEADER programa je ograničen na 40 polaznika.

Richard Ivey poslovna škola, Univerziteta Zapadni Ontario u Kanadi, organizuje internacionalni LEADER projekat još od 1991. godine, a trenutno se održava u osam zemalja širom sveta. Svaki od kurseva je koncipiran u vidu radionica u stilu MBA programa, kreiranih sa ciljem da osposobe preduzetnike da uspešno razviju svoje poslovne ideje i startap kompanije.

Za učešće na projektu mogu se prijaviti preduzetnici/ce, menadžeri/ke, vlasnici/ce preduzeća koji posluju lokalno, a razmišljaju globalno, a zainteresovani su da uspešno ostvaruju poslovne ideje.

Zainteresovani za učešće na projektu treba da , uz formular za prijavu, dostave biografiju do 200 reči (sa slikom u koloru), na engleskom jeziku (koja će, ukoliko kandidat/kinja bude izabran/a, biti publikovana u LEADER projekat katalogu učesnika). Kompletnu prijavu treba dostaviti do 6. aprila 2018. na e-mail adresu ana.simic@cansee.biz .

Kako navode organizatori, kurs obuhvata savremene marketinške, računovodstvene i liderske veštine, menadžment u internacionalnoj i multikulturalnoj poslovnoj sredini, a pokriva i veštine za kreiranje i prezentovanje biznis plana i analitičko strateško promišljanje.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…