1. Početna
  2. Vesti
  3. BIRN: Trening u okviru programa Balkanska tranziciona pravda

BIRN: Trening u okviru programa Balkanska tranziciona pravda

novinari

Balkanska istraživačka regionalna mreža BIRN organizuje dvodnevni trening za 20 novinara iz regiona u sklopu programa Balkanska tranziciona pravda, prenosi portal Media.ba.

Trening će se održati u Sarajevu 22. i 23. septembra 2016. godine, a organizuje se u cilju poboljšanja izveštavanja novinara na teme iz oblasti tranzicione pravde. Trening predviđa i prisustvo regionalnoj konferenciji o ratnim zločinima kao i posetu Sudu Bosne i Hercegovine.

Poziv je otvoren za novinare iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Srbije i Kosova. Trening se odvija na engleskom jeziku, te je neophodno njegovo solidno poznavanje.

Troškove prevoza i smeštaja na bazi punog pansiona snosi organizator treninga.

Za prijavu je potreban CV kandidata, motivacionao pismo kao i jedan primer objavljenog teksta, koje treba poslati na marina.radenkovic@birn.eu.com.

Rok za prijave je 10.8.2016.

Više informacija možete pronaći ovde.

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…

Preporučujemo…