Anketa Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom – obuke za OCD

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom organizovala je u 2013. i 2014. godini niz obuka na temu „Uvod u proces pregovora o pristupanju Evropskoj uniji“.

Ove obuke namenjene su, pre svega, organizacijama civilnog društva u cilјu jačanja njihovog kapaciteta za potencijalno učešće, odnosno praćenje budućeg procesa pristupanja Srbije EU.

Kroz ove obuke predstavlјene su pravne tekovine EU i relevantno nacionalno zakonodavstvo, kao i iskustva stručnjaka iz pregovaračkih grupa i organizacija civilnog društva iz regiona i EU iz više oblasti.

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom planira da u narednom periodu održi još tri obuke za predstavnike organizacija civilnog društva na temu procesa pregovora.

Molimo vas da izdvojite vremena i odaberete pregovaračko poglavlje koje nismo pokrili dosadašnjim obukama, a o kojem biste želeli da dobijete više informacija.

Anketa se nalazi na ovom linku i dovoljno je da jednim klikom odaberete željeno poglavlje.

Rok za popunjavanje ankete je 27. oktobar 2014. godine.

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…