Ambasada Republike Poljske: Otvoren poziv za male razvojne projekte

Konkurs Ambasade Poljske u Srbiji

Beograd, 22. decembar 2018. – Ambasada Republike Poljske u Beogradu otvorila je poziv za slanje predloga projekata koji će biti realizovani u okviru malih razvojnih projekata.

Kako navode iz Ambasade Republike Poljske u Beogradu za realizaciju projekata u Srbiji odobreno je  30 000 evra, dok je rok za slanje predloga projekata 25. januara 2019. godine.

Svi projekti treba da doprinose realizaciji četiri tematska prioriteta navedena u Višegodišnjem programu razvojne saradnje 2016-2020, a to su: ljudski kapital, preduzetništvo i privatni sektor, održiva poljoprivreda i razvoj ruralnih područja, zaštita životne sredine.

Konkurs je otvoren za organizacije civilnog društva, ustanove od javnog značaja, javne ustanove na republičkom i lokalnom nivou, kao i katoličke verske misije i lokalni centri drugih veroispovesti, kao i verski motivisane organizacije.

Projekti treba da doprinesu poboljšanju uslova za razvoj i jačanje potencijala određene zajednice.

Ddetaljnije informacije o pozivu i temama, kao i formular za predloge projekata možete pronaći na sajtu Ambasade Republike Poljske u Beogradu.

 

Najčitanije
Obrazovanje

CEU: Stipendije za diplomske i postdiplomske programe

_______
Central European University (CEU) je međunarodni priznati univerzitet za diplomsko (Master) i postdiplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih nauka, zaštite životne sredinei matematike. CEU se nalazi u samom srcu…
Društvo

Press Start: Crowdfunding za novinarske priče

_______
Pokretači platforme Press Start žele da im ona omogući mesto gde mogu prikupljati donacije za svoj rad. Platforma je svojevrstan odgovor na potrebu novinara koji žive u zemljama sa ugroženom slobodom govora…
Evropa

Italija će najviše dobiti od EU za imigrante

_______
Evropska komisija odobrila je članicama suočenim sa sve većim brojem imigranata pomoć od 2,4 milijarde evra za narednih šest godina. Najviše će dobiti zemlje koje su prve na udaru –…

Preporučujemo…